Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

På denne side kan du læse vores handelsbetingelser. Når du handler på Stylecopenhagen.com accepterer du automatisk vores handelsbetingelser.

Bestilling

Alle priser på Stylecopenhagen er inkl. dansk moms, og der er ingen betalingsgebyrer ved betaling med kreditkort. Alle bestillinger skal gøres igennem vores website, men vi modtager til gengæld stort set alle kreditkort. Heriblandt Visa, Visa Electron Dankort, Visa/Dankort eller Mastercard igennem vores betalingsudbyder Stripe.

Kundes sikkerhed er vigtig for os så derfor har vi valgt at bruge en sikker SSL krypteret betalings gateway, som betyder at vi eller nogen andre ikke, på noget tidspunkt har adgang til dine personlige oplysninger. Det er den mest sikre løsning for dig som kunde og det er den samme løsning andre store webshops benytter, heribland H&M, Matas osv. Efter et køb hos Stylecopenhagen vil du modtage en ordrebekræftelse som bevis på du har gennemført dit køb hos os.

Fragt & Levering

Alt fragt fra Stylecopenhagen.com bliver sendt med DAO til din nærmeste pakkeshop, og er derfor sikkert, nemt og hurtigt. Vi har desuden en fast lav pris på alle leverancer på kr. 33,- med mindre du køber for kr. 600,- eller mere, så er fragten gratis (vær opmærksom på at der gælder andre regler for forsendelser til udlandet).

Stylecopenhagen går altid efter at kunden skal have en god oplevelse, og derfor bestræber vi os på at sende varen hurtigst muligt. Det betyder at hvis du bestiller inden klokken 16 alle hverdage, sender vi din ordre samme dag. Vores leveringstid er på 2-4 hverdage. Vi vil gerne have at du kontakter os på kontakt@stylecopenhagen.com, hvis du oplever forsinkelser, så vi hurtigst muligt kan finde en forklaring samt en løsning på en manglende levering. Længere forsinkelser der ikke har med stylecopenhagen.com at gøre, men i stedet skyldes fejlhåndtering eller lign. hos f.eks. fragtfirmaet, kan vi ikke stilles til ansvar for. En forsinkelse vil kunne ske ved at der mod forventning er udsolgt af den bestemte vare, det bestræber vi os selvfølgelig på ikke sker, og hvis det gør vil vi straks tage kontakt til kunden.

Persondatapolitik

Alle personlige oplysninger som vedlægges til os vil blive behandlet fortroligt, og vil aldrig blive delt med en tredje part. Alle betalingsoplysninger som vedlægges ved køb på siden vil blive behandlet fortroligt af Stripe igennem en krypteret SSL certifikation, så dine oplysninger ikke kan spores eller ses. Stylecopenhagen forbeholder sig retten til når som helst at ændre i disse handelsbetingelser og vilkår. Det er derfor kundens eget ansvar at holde sig opdateret. Desuden tager Stylecopenhagen forbehold for trykfejl samt udsolgte varer.

Returret

Stylecopenhagen tilbyder en 14 dages fuld returret, som betyder at du kan returnerer dine varer hvis de mod forventning ikke levede op til dine forventninger. Hvis du benytter dig af denne 14 dages returret kræver det dog at varen leveres tilbage I samme stand som den ankom. Derudover skal du vedlægge dit navn, ordrenr./fakturanr. samt en eventuel forklaring på din returnering. På den måde ved vi hvem du er og om varen skal byttes eller du ønsker pengene retur. Ved en eventuel returnering hvor pengene ønskes retur, kan der efter modtagelsen af din returnering gå op til 14 dage før du modtager det fulde beløb. Fragtomkostningen betales af dig som kunde ved returneringer, ligesom at det er dit ansvar at pakken når til os i god behold. Vi anbefaler derfor at du sender returvarer via pakkeshop med “track&trace”, da du på den måde sikrer dig bedst mod bortkomne varer.

Reklamationsret

Stylecopenhagen har desuden 2 års reklamationsret på alle produkter i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb eller generelt slid ved brug af produktet. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles til Stylecopenhagen.com indenfor rimelig tid på en måned efter modtagelse af din vare. Varen kan efterfølgende returneres for reparation, ombytning eller efter aftale evt. kreditering. Vi gør opmærksom på at vores stof produkter kan være lavet af en smule sart stof og derfor anbefaler vi at man ikke bruger vaskemaskine. Vi dækker ikke skader lavet af kunden som følge af forkert vask.
En eventuel reklamation af et produkt skal sendes til nedenstående adresse – fragten betales selv af køber, og vil blive refunderet hvis reklamationen godkendes.

Returvarer sendes til vores adresse:

StyleCopenhagen v/Camilla Lindbjerg Jensen
Kirkegade 15
3200 Helsinge
Danmark