Ofte stillede spørgsmål

Ofte stillede spørgsmål


Hvornår modtager jeg min ordre?

Der er typisk 2-4 dages leveringstid. Hvis du har forudbestilt en vare, sender vi den til dig så snart den er på lager – du vil modtage besked herom så snart den er sendt.


Jeg har kommet til at skrive min adresse, mobilnr. eller e-mail forkert. Hvad gør jeg?

Hvis du har skrevet forkerte oplysninger i forbindelse med din bestilling, skal du kontakte os hurtigst muligt. Du har selv ansvaret for at de indtastede oplysninger er korrekte, men vi vil selvfølgelig hjælpe efter bedste evne. Skulle ordren allerede være sendt af sted, kan vi desværre ikke hjælpe med rettelser, men du vil oftest alligevel modtage pakken problemfrit, da den jo leveres til din lokale pakkeshop.


Jeg har ikke modtaget min pakke. Hvad gør jeg?

Hvis du ikke har modtaget din pakke, kan det skyldes flere forskellige årsager. Send os en mail på kontakt@stylecopenhagen.com – vi vil gøre hvad vi kan for at opklare sagen.


Hvor længe går der, før jeg modtager mine returpenge?

Der går typisk 6-8 dage, men du må forvente en ventetid på op til 14 dage hvis vi er i en meget travl periode.